Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Чем отделать стены?
wildstrawberryteamДата: Пятница, 28.03.2025, 20:35 | Сообщение # 1
Полковник
Награды: 0
Народ, кто-то пробовал декоративную штукатурку для стен? Задумался об ремонте, но не знаю, что лучше – она или краска. Хочется чего-то интересного, но чтобы не слишком сложно. Делитесь опытом!

kvoronina647Дата: Пятница, 28.03.2025, 20:50 | Сообщение # 2
Полковник
Декоративная штукатурка – это находка для тех, кто хочет выделиться. Она прочная, текстура прикольная, но лучше доверить нанесение профи. Наткнулся на сайт https://ferrara-paint.ua/ru....katurka там разные варианты с описанием, можно подобрать под себя. По сравнению с краской – более живой эффект. Думаю, стоит попробовать, если любишь нестандартное.

udbedsoДата: Вторник, 01.04.2025, 11:05 | Сообщение # 3
Рядовой
буду знать

valentinanagieva93Дата: Вторник, 20.05.2025, 10:06 | Сообщение # 4
Сержант
Привіт! Я з Києва і якраз недавно робила ремонт у вітальні, тому ділюсь своїм досвідом з декоративною штукатуркою. Якщо хочеться чогось візуально цікавого, але без надмірностей — це точно варіант, на який варто звернути увагу. Вона додає фактури, об’ємності, і виглядає дорожче, ніж просто пофарбовані стіни. Особливо круто виглядає у приглушених відтінках — сірий, пісочний, теплий білий.
Але є нюанси. Якщо робити самостійно — може бути складно, бо потрібна рука і певна техніка нанесення. Ми запрошували майстра, і це зайняло пару днів, але результат того вартий. Штукатурка більш стійка до подряпин і менше “боїться” вологи, ніж фарба. А ще не видно кожну плямку або відбитки рук, що буває з матовими фарбами.
Якщо хочеш щось простіше — є декоративні штукатурки, які наносяться майже як фарба, наприклад з легким перламутром чи піском. Виглядає ефектно, але догляд не складний. Якщо буде цікаво — можу поділитись назвами виробників, які ми дивились.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
Статистика
Пoльзoвaтели,пoceтившие caйт ceгoдня:
stepanukr2222
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2025 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь