Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Порадьте подік Vaporesso для початківця — замовляти в Guru V
ovpatwsДата: Четверг, 10.07.2025, 17:57 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Хочу перейти з сигарет на вейп, друзі радять подік Vaporesso, бо кажуть — якісний, простий і не тече. Думаю взяти щось із серії XROS. Побачив, що є на сайті Guru Vape, але раніше там не замовляв. Хтось має досвід, чи варто брати?

qaqzobДата: Четверг, 10.07.2025, 17:58 | Сообщение # 2
Рядовой
Награды: 0
якраз для старту Vaporesso — топовий вибір. Я вже більше року юзаю XROS 3, і за цей час пробував різне — цей подік стабільно тримається в топі. Простий в обслуговуванні, нічого не тече, зарядки вистачає надовго, а головне — смаки передає шикарно, особливо на сольових.
Що до Guru Vape — я там вже замовляв тричі, останній раз якраз подик Vaporesso XROS 4 для батька, який вирішив кинути курити. Все чітко: прийшов новенький, запаяний, з гарантією, код на перевірку справжності — усе як має бути. Підробки там точно не продають.
Плюс зручно, що в них на сайті можна відразу докинути в кошик змінні картриджі та рідину. Я взяв Chaser LUX Ultra — мікс ягід і кулера, батько сказав: "Краще, ніж Мальборо". 😄
Доставка швидка, у Тернопіль приїхало на другий день. Сапорт теж норм: написав їм у вайбер — відповіли через 10 хвилин і допомогли з вибором рідини по міцності.
Так що якщо думаєш, де купити подік Vaporesso в Guru Vape — навіть не сумнівайся. Там реально підхід по-людськи, і ціни адекватні, не задерті як в деяких "елітних" шопах.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2025 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь