Намордник для маленької собаки
|
|
wildstrawberryteam | Дата: Понедельник, 28.04.2025, 18:13 | Сообщение # 1 |
Генерал-майор
| У мене маленька собака, але іноді потрібен намордник для візитів до ветеринара. Чи є спеціальні намордники для дрібних порід, і де їх шукати?
|
|
| |
kvoronina647 | Дата: Понедельник, 28.04.2025, 19:20 | Сообщение # 2 |
Полковник
| Для маленьких собак є спеціальні намордники, які легкі й не сковують рухів. Найчастіше це м’які сітчасті або нейлонові моделі, які не дають собаці вкусити, але дозволяють дихати. Я брав для свого йорка на https://zoo.com.ua/catalog/namordniki_dlja_sobak/ там є намордники для дрібних порід із регульованими ремінцями. Собака звикла швидко, бо намордник не тисне і зручний. Раджу виміряти мордочку і брати модель, яка не закриває ніс повністю. Привчайте собаку вдома, даючи ласощі, щоб вона не боялася. Це дуже допомагає під час стресових ситуацій, як похід до ветеринара.
|
|
| |
valentinanagieva93 | Дата: Вторник, 20.05.2025, 09:56 | Сообщение # 3 |
Сержант
| Привіт! Я з Києва, і в мене теж маленька собачка — той-тер’єр. Стикалася з такою ж ситуацією: вдома ніжний ангел, а у ветеринара — «режим акули» 😅 Ділюсь тим, що знайшла з власного досвіду:
🐾 Чи є намордники для дрібних порід? ✅ Так, є! І не один варіант: 🔹 Тканинні (ветеринарні) намордники- Легенькі, м’які, саме на короткочасне використання у клініці
- Добре тримаються, не натирають
- Часто є навіть розміри XS та XXS
📌 Дуже зручні саме для поїздки до ветклініки, бо собака в них не втомлюється і не панікує. 🔹 Силіконові або пластикові "кошики" (спортивні)- Якщо собачка активна або має схильність гризти
- Більш жорсткі, але теж є маленькі розміри (навіть для шпіцев чи чихуахуа)
🛍️ Де шукати? 🔸 Зоомагазини у Києві:
- MasterZoo — часто є великий вибір намордників саме за розмірами
- ZooBonus — також хороша консультація, можна прийти з собакою і приміряти
- Чотири лапи — є тканинні моделі для мініпесиків
🔸 Онлайн:
- zootovary.com — фільтруй за розміром породи
- Prom.ua або Rozetka — там є тканинні з регульованими ремінцями (бюджетно і швидко)
|
|
| |