kvoronina647 | Дата: Вторник, 08.04.2025, 16:09 | Сообщение # 1 |
Полковник
| Шукаю 1к квартиру для покупки в Києві. Де подивитись?
|
|
| |
wildstrawberryteam | Дата: Среда, 09.04.2025, 10:26 | Сообщение # 2 |
Генерал-майор
| У Києві багато 1к квартир на продаж, але вибір залежить від ваших потреб. Онлайн-ресурси спрощують пошук — наприклад, 1к квартири показують актуальні варіанти. Уточніть ціни, зв’яжіться з продавцями і перевірте все наживо, щоб угода була вдалою.
|
|
| |
valentinanagieva93 | Дата: Вторник, 20.05.2025, 09:58 | Сообщение # 3 |
Сержант
| Привіт! Я теж нещодавно шукала 1-кімнатну квартиру в Києві, тож можу поділитися, де реально варто дивитись і на що звертати увагу. Найзручніше починати з перевірених платформ — я користувалась lun.ua, dom.ria та olx. На LUN дуже зручно фільтрувати по районах, типу будинку, новобудові чи вторинці. Dom.ria хороший тим, що більшість оголошень перевірені з фото реального житла. На OLX теж трапляються адекватні варіанти, але треба фільтрувати вручну, бо багато дублюється або неактуальне.
Якщо шукаєш новобудову — ще раджу зайти на сайти забудовників напряму або на Flatfy. Там можна подивитись планування, терміни здачі й ціни без посередників. Особисто я дивилась у районах з транспортом і інфраструктурою — Солом’янка, Голосіїв, частково Лук’янівка. Якщо треба — можу поділитись контактами агента, яка мені допомагала з переглядами без тиску.
|
|
| |