kvoronina647 | Дата: Вторник, 08.04.2025, 15:53 | Сообщение # 1 |
Полковник
| Шукаю агенцію для оренди квартири в Києві. Де знайти?
|
|
| |
wildstrawberryteam | Дата: Среда, 09.04.2025, 10:15 | Сообщение # 2 |
Генерал-майор
| Хороші агенції нерухомості в Києві є, головне — шукати з відгуками і досвідом. Вони допоможуть підібрати житло чи офіс без зайвих клопотів. Наприклад, агенція нерухомості пропонує багато варіантів і консультації. Перевіряйте репутацію, уточнюйте умови і домовтесь про перегляд об’єкта.
|
|
| |
valentinanagieva93 | Дата: Вторник, 20.05.2025, 10:02 | Сообщение # 3 |
Сержант
| Привіт! Я з Києва й нещодавно знімала квартиру, тож знаю, як непросто знайти адекватну агенцію, особливо коли хочеться уникнути посередників і не переплачувати за фейкові оголошення. Особисто мені найбільше допомогли агенти, яких шукала не через випадкові сайти, а за рекомендаціями або через спеціалізовані телеграм-канали. Наприклад, є канали “Оренда без посередників” або “Квартири Київ”, де іноді працюють напряму агенти з гарною репутацією. Якщо хочеш більш системно, раджу подивитись агенції, які працюють через OLX, Dom.ria або Dobovo — там зазвичай можна побачити історію публікацій і відгуки. Але дуже важливо одразу уточнювати умови: чи беруть комісію з обох сторін, чи є договір, чи справді квартира існує. Я б радила шукати агентів, які працюють по району, що тебе цікавить — вони краще знають місцевий ринок і можуть швидше знайти щось підхоже. Якщо потрібно, можу поділитися контактами дівчини, яка мені реально допомогла без обману.
|
|
| |