Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Кардиолог для проверки
wildstrawberryteamДата: Понедельник, 07.04.2025, 10:33 | Сообщение # 1
Полковник
Награды: 0
Давление скачет, думаю к кардиологу в Запорожье сходить. Где найти врача, который сделает ЭКГ и нормально объяснит состояние?

kvoronina647Дата: Понедельник, 07.04.2025, 12:23 | Сообщение # 2
Полковник
Кардиолога стоит искать там, где есть оборудование для обследования. В Запорожье можно обратиться через https://vitamine.clinic/ru/priyom-likariv/kardiolog-zaporizhzhya/ — делают ЭКГ и УЗИ. Я бы спросил, сколько времени займет прием, чтобы не ждать долго.

valentinanagieva93Дата: Вторник, 20.05.2025, 10:04 | Сообщение # 3
Сержант
Привіт! Я сама з Києва, але маю родичів у Запоріжжі, і нещодавно допомагала бабусі знайти хорошого кардіолога саме з такими симптомами. Якщо тиск стрибає, краще не відкладати — потрібен лікар, який зробить повноцінне обстеження, включаючи ЕКГ, а не просто випише таблетки.
Найчастіше радять клініку “Медікал Центр” на проспекті Соборному — там є досвідчені кардіологи і сучасне обладнання. Також зверни увагу на центр “ОН Клінік” або “Віта Центр” — обидва мають хороші відгуки, і там одразу можна зробити ЕКГ, консультацію й отримати рекомендації. Головне — записатися заздалегідь, бо на хороших лікарів буває черга.
Якщо зручно, пошукай на сервісах типу doc.ua або likarni.com — там можна обрати фахівця за рейтингом, ціною і навіть подивитися розклад. Я б ще порадила зателефонувати і запитати, чи роблять діагностику одразу на прийомі — це економить час і нерви.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
Статистика
Пoльзoвaтели,пoceтившие caйт ceгoдня:
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2025 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь