| yyxvye | Дата: Понедельник, 13.04.2026, 11:49 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
| Читаю відгуки і повна каша. Одні пишуть, що все ок, інші — що краще одразу доплатити.
|
| |
| |
| kxoxa | Дата: Понедельник, 13.04.2026, 11:50 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
| Тому що в кожного різні вимоги, плюс люди часто оцінюють по-різному. Комусь головне, щоб просто парив і не розвалився за місяць. А комусь важливо, щоб смак був рівний, тяга комфортна, батарея тримала довше і сам корпус не здавався іграшковим. Через це дешеві поди можуть для одного бути “норм за свої гроші”, а для іншого — суцільним роздратуванням. Я на собі це відчув. У мене був бюджетний пристрій, який, по великому рахунку, працював. Але я кожен день ловив якісь дрібниці: то заряд закінчився невчасно, то смак не той, то картридж поводиться дивно. Формально все ніби нормально, але задоволення мало. Після того я вже почав дивитися на бюджетні моделі інакше: не як на спосіб зекономити будь-якою ціною, а як на пошук найбільш адекватного компромісу. Бо іноді недорога модель реально вдала, а іноді — просто дешева. Коли я востаннє щось підбирав, то спеціально порівнював не тільки характеристики, а й досвід людей у користуванні. Частину варіантів дивився в Guru Vape, але там теж одразу відмітав усе, що мало забагато повторюваних мінусів у відгуках.
|
| |
| |