Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Новобудови і ріелтори... як обійти цю мафію?
serhiikovalski6929Дата: Среда, 01.04.2026, 20:23 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Народ, поясніть мені феномен. Шукаю зараз варіанти по новобудовах. Дзвониш по оголошенню, де чітко написано "від забудовника" — і стабільно потрапляєш на якусь агенцію. І вони на повному серйозі хочуть комісію за те, що просто приведуть мене за ручку у відділ продажу! За що тут платити? Хтось реально купував останнім часом сам? Де ви взагалі шукаєте адекватну інфу?

yuriy_hrynevskyДата: Среда, 01.04.2026, 20:25 | Сообщение # 2
Рядовой
О, жиза. Я так кілька місяців тому моніторив. На популярних дошках взагалі нема сенсу сидіти, там одні боти і парсери працюють, або тупо висять красиві фейки суто для збору контактів. Ти дзвониш, тобі кажуть "ой, ця вже продана, але є інша, дорожче". А потім ще півроку будуть спамити в телеграм своїми "ексклюзивами".

viktorkoroviakДата: Среда, 01.04.2026, 20:26 | Сообщение # 3
Рядовой
Тому що агрегатори в нас криві і заточені саме під ріелторів, яким вигідно створювати білий шум. Я коли цю тему копав, то принципово забив на стандартні сайти оголошень. Якщо реально цікавить новобудови від забудовників, треба шукати профільні платформи, які працюють як прямі каталоги нових ЖК. Там хоч планування, рендери і ціни реальні висять, а не оця класика "ціна від... дзвоніть домовимось".

serhiikovalski6929Дата: Среда, 01.04.2026, 20:35 | Сообщение # 4
Рядовой
А як щодо того міфу, що ріелтори мають якісь "закриті бази" і "знижки від девелоперів"? Мені один такий експерт втирав, що якщо йти напряму у відділ продажу, то вийде дорожче, бо забудовник типу закладає туди якісь ризики. Звучить як відвертий скам, але раптом я чогось не знаю.

viktorkoroviakДата: Среда, 01.04.2026, 20:40 | Сообщение # 5
Рядовой
Та це абсолютний крінж і дешевий маркетинг з нульових) Яка закрита база в епоху відкритих реєстрів? Забудовнику завжди вигідніше продати тобі напряму, ніж платити відкат посереднику. Заходиш на нормальний сайт, фільтруєш, дивишся дозвільні доки і йдеш пити каву з менеджером від самого забудовника. Все. Не ускладнюй собі життя пошуком таємних знижок там, де їх немає.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2026 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь