Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Вибрати класний якісний одяг
alinagershikДата: Среда, 24.09.2025, 22:16 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Для мене важливо, щоб одяг був не лише стильним, а й якісним, бо часто стикаюсь із проблемою, що речі швидко втрачають вигляд після кількох прань. Я не женуся за ультрамодними тенденціями, але прагну мати універсальні речі, які можна комбінувати. Можливо, підкажете, де зараз реально знайти одяг, що буде виглядати достойно, а не розлізеться за пів року?

HzBoyДата: Среда, 24.09.2025, 22:18 | Сообщение # 2
Подполковник
Найчастіше якість залежить не лише від бренду, а й від складу тканини. Я, наприклад, завжди дивлюся на етикетки: якщо там багато синтетики, стараюся не брати. У великих торгових центрах часто можна знайти класні речі середнього цінового сегмента, які при цьому добре носяться.

misterbicipsДата: Среда, 24.09.2025, 22:21 | Сообщение # 3
Подполковник
Можу додати, що класні речі зараз роблять і вітчизняні виробники. Я помітив, що українські бренди почали робити стильний одяг, який не поступається закордонним. У мене є кілька покупок у таких марках, і вони дійсно добре носяться, колір і форма зберігаються довго.

YarynaДата: Среда, 24.09.2025, 22:26 | Сообщение # 4
Рядовой
Цитата alinagershik ()
Для мене важливо, щоб одяг був не лише стильним, а й якісним, бо часто стикаюсь із проблемою, що речі швидко втрачають вигляд після кількох прань. Я не женуся за ультрамодними тенденціями, але прагну мати універсальні речі, які можна комбінувати. Можливо, підкажете, де зараз реально знайти одяг, що буде виглядати достойно, а не розлізеться за пів року?

Я теж погоджуюсь, що краще звертати увагу на українські бренди. Наприклад, мені дуже подобається одяг від CHER’17. Це саме український бренд якісного та стильного одягу, і в нього є як базові речі, так і цікаві модні моделі. Я брала там сукню і кілька светрів — усі речі https://cher17.com/product-category/odyag після прання виглядають, як нові. У них ще класна посадка, завдяки чому речі зручні й гарно підкреслюють фігуру. Якщо хочеш, щоб гардероб виглядав сучасно, але при цьому речі були універсальні й довговічні, то такі магазини дуже виручають. Важливо ще й те, що купуючи в українських брендах, ми підтримуємо локальних дизайнерів і бізнес. Тож я б радила саме такі варіанти для якісного оновлення гардеробу.    

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2025 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь