|
Вибір світильників та люстр в квартиру
|
|
| nemruza | Дата: Среда, 30.07.2025, 12:39 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
| Підкажіть, хто вже робив ремонт — як вибирали світильники для квартири? Мені треба і щось стильне, і щоб світла було достатньо. Не можу вирішити: краще люстра в центрі чи точкове освітлення по периметру? Квартира невелика, але хочеться затишку.
|
| |
| |
| gorkarmis | Дата: Среда, 30.07.2025, 12:45 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
| Ми нещодавно замінили всі люстри в квартирі. Обирали прості моделі з м’яким теплим світлом — дуже змінило атмосферу вдома. У вітальні залишили люстру, а в спальнях зробили точкове освітлення плюс бра біля ліжка. Раджу звернути увагу на LED-світильники — вони економні й довго служать.
|
| |
| |
| martaser | Дата: Среда, 30.07.2025, 12:50 | Сообщение # 3 |
|
Рядовой
| Я робила акцент на освітлення під кожну зону. У кухні повісили сучасну підвісну лампу над столом — вона стала головним елементом інтер’єру. У ванній — вологозахищені світильники. Якщо шукаєте щось не дуже дороге, дивіться в українських інтернет-магазинах — зараз великий вибір. Ми все для освітлення брали тут .
|
| |
| |
| gircenkoandrij | Дата: Четверг, 31.07.2025, 12:06 | Сообщение # 4 |
|
Рядовой
| Привіт! Я свого часу теж довго думала, як краще зробити освітлення в квартирі, особливо коли простір невеликий і хочеться, щоб було і красиво, і функціонально. Моя порада — не обмежуватися тільки люстрою в центрі, бо вона часто дає розсіяне світло, але не завжди достатньо яскраве для всієї кімнати. Точкове освітлення по периметру допомагає створити більш рівномірне освітлення і додає глибини простору. Я зробила і те, і те: центральна люстра як акцент і для загального світла, а по периметру точкові світильники — вони можуть бути як з регулюванням яскравості, так і без. Так вийшло дуже затишно, плюс можна підсвітити окремі зони, наприклад робочий стіл чи диван. Ще важливо звертати увагу на температуру світла — для затишку краще обирати теплі відтінки, вони не так втомлюють очі. І не забувай про дизайн світильників — вони мають гармоніювати з інтер’єром, тоді буде і красиво, і комфортно.
|
| |
| |