|
Де в Києві відремонтувати швейцарський годинник?
|
|
| iri431851 | Дата: Суббота, 17.05.2025, 16:28 | Сообщение # 1 |
|
Лейтенант
| Привіт, форумчани! Потребую вашої поради. У мене є швейцарський годинник, подарований батьком — річ сімейна, тож мені дуже важливо зберегти його в робочому стані. Проблема в тому, що останнім часом він почав сильно відставати, а кілька днів тому помітив, що під склом з’явилася волога. Знаю, що такі годинники не можна нести куди попало — потрібен справжній фахівець, який не просто замінить батарейку, а проведе діагностику, усуне причину розгерметизації і поверне точність ходу. Хто стикався з таким? Можливо, є майстерня в Києві, де реально дбають про годинники, а не просто “швидко зробити й забути”?
|
| |
| |
| ryna021111 | Дата: Суббота, 17.05.2025, 19:39 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
| Дуже розумно, що не поспішаєте з ремонтом і шукаєте фахівця — з швейцарськими годинниками інакше не можна. Я особисто раджу ремонт годинників Київ у майстерні Correa. Це не просто “перепайка батарейки”, а повноцінне сервісне обслуговування. У них працюють майстри з понад 10-річним досвідом, які проходили навчання у топових швейцарських брендів. Мені проводили репасаж механізму — майстер все пояснив, показав під мікроскопом, що саме зносилося, і запропонував кілька варіантів ремонту. Крім того, замінили ущільнювачі, перевірили герметичність і провели полірування корпусу — годинник виглядає, як новий. У Correa є власні запчастини, привезені напряму від виробників, без посередників, що дуже рідко буває.
|
| |
| |