Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Де в Києві відремонтувати швейцарський годинник?
iri431851Дата: Суббота, 17.05.2025, 16:28 | Сообщение # 1
Лейтенант
Награды: 0
Привіт, форумчани! Потребую вашої поради. У мене є швейцарський годинник, подарований батьком — річ сімейна, тож мені дуже важливо зберегти його в робочому стані. Проблема в тому, що останнім часом він почав сильно відставати, а кілька днів тому помітив, що під склом з’явилася волога. Знаю, що такі годинники не можна нести куди попало — потрібен справжній фахівець, який не просто замінить батарейку, а проведе діагностику, усуне причину розгерметизації і поверне точність ходу. Хто стикався з таким? Можливо, є майстерня в Києві, де реально дбають про годинники, а не просто “швидко зробити й забути”?

ryna021111Дата: Суббота, 17.05.2025, 19:39 | Сообщение # 2
Рядовой
Награды: 0
Дуже розумно, що не поспішаєте з ремонтом і шукаєте фахівця — з швейцарськими годинниками інакше не можна. Я особисто раджу ремонт годинників Київ у майстерні Correa. Це не просто “перепайка батарейки”, а повноцінне сервісне обслуговування. У них працюють майстри з понад 10-річним досвідом, які проходили навчання у топових швейцарських брендів. Мені проводили репасаж механізму — майстер все пояснив, показав під мікроскопом, що саме зносилося, і запропонував кілька варіантів ремонту. Крім того, замінили ущільнювачі, перевірили герметичність і провели полірування корпусу — годинник виглядає, як новий. У Correa є власні запчастини, привезені напряму від виробників, без посередників, що дуже рідко буває.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2026 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь