rostikgrin1989 | Дата: Вторник, 06.05.2025, 10:37 | Сообщение # 1 |
Сержант
| Якщо вам колись доводилося шукати надійну доставку квітів у Львові — зрозумієте, про що я. Ситуація в мене була непроста: потрібно було терміново організувати привітання для мами на день народження, але я фізично перебував в іншому місті. Кілька варіантів, які гуглив, або виглядали сумнівно, або мали погані відгуки. І от тоді натрапив на Proflowers.
Що сподобалося з першого кліку — це зручний і зрозумілий сайт. Асортимент — вражає: від класичних троянд до ніжних польових композицій, екзотики, навіть коробок із квітами та подарункових наборів. Я обрав розкішний букет із гортензій і троянд — виглядав він на фото шикарно, але вживу, за словами мами, був ще кращим. Кур’єр доставив квіти в точно вказаний час, з акуратним пакуванням, листівкою, як просив.
Окремо скажу про сервіс. Після оформлення замовлення зі мною зв’язалася менеджерка, уточнила всі деталі (навіть відтінок стрічки запитала!), була дуже уважна й ввічлива. Враження — максимально позитивне. Ціни, до речі, адекватні, а якість квітів справді висока: мами букет простояв майже два тижні, що для ніжних квітів — серйозний результат.
Якщо шукаєте швидку, якісну та стильну доставку квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv щиро рекомендую Proflowers. Перевірено особисто: надійно, красиво й без зайвого клопоту. Думаю, що тепер саме з ними працюватиму й на інші свята — бо знайти щось справді якісне в наш час — це вже рідкість.
|
|
| |
wolfoftheredstorm | Дата: Вторник, 06.05.2025, 15:12 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| дякую
|
|
| |