Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Як у ТікТок монтувати відео
xkristinaxbondДата: Четверг, 01.05.2025, 02:57 | Сообщение # 1
Лейтенант
Награды: 0
Маю досвід знімання відео для ТікТок, але хотілося б покращити якість та залучення підписників. Як ви вибираєте теми для відео? Чи важливий стиль одягу та макіяж для зйомок, чи можна це не враховувати? Які поради щодо правильного освітлення для зйомки вдома? І як щодо часу публікацій: чи є певні години, коли відео отримує більше переглядів?

ingafrollovaДата: Четверг, 01.05.2025, 03:16 | Сообщение # 2
Рядовой
Награды: 0
Я часто експериментую з темами для відео, і помітила, що на ТікТок добре заходять актуальні тренди та контент, який викликає емоції або сміх, читайте https://likestorm.com.ua/blog/tiktok/yak-u-tiktok-montuvaty-video/ Щодо стилю одягу та макіяжу — вони не повинні бути ідеальними, але якщо ви хочете зробити відео більш стильним, то варто продумати образ, який підходить до теми відео. Освітлення справді дуже важливе! Я використовую кільце для селфі або просто знімаю біля вікна, де природне світло. Важливо, щоб обличчя було добре видно, а світло не створювало тіней. Щодо часу публікацій — я помітила, що відео краще переглядаються в вечірній час, близько 19-22 години, коли люди найбільше активні в мережі.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2026 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь