| satrinskaya | Дата: Среда, 05.03.2025, 10:48 | Сообщение # 1 |
|
Лейтенант
| Під час вагітності я багато читала про значення імен та їх вплив на життя людини. Одного разу натрапила на статтю "Які жіночі імена мають найбільший енергетичний захист" на сайті https://mycity.if.ua/yaki-zh....-zahyst. Цей матеріал змусив мене замислитися над тим, яке ім'я обрати для нашої майбутньої донечки.
Особливу увагу привернуло ім'я Валерія, яке в перекладі з латини означає "сильна, здорова". У статті підкреслювалося, що це ім'я наділяє свою носійку міцним здоров'ям та духовною силою. Ми з чоловіком вирішили, що саме це ім'я підходить для нашої дитини.
Зараз нашій Лері п'ять років, і вона дійсно відрізняється міцним здоров'ям та життєрадісністю. Вона енергійна, допитлива та завжди готова до нових викликів. Ми віримо, що ім'я, яке ми обрали, допомогло їй стати такою сильною та впевненою в собі дівчинкою.
Якщо ви шукаєте ім'я для своєї дитини, раджу звернути увагу на його значення та енергетику. Стаття на сайті "Моє місто Франківськ" стала для нас корисним джерелом інформації та допомогла зробити правильний вибір, який позитивно вплинув на життя нашої доньки.
|
| |
| |