|
З якого матеріалу ставити вініри
|
|
| fionafilono | Дата: Суббота, 25.05.2024, 10:16 | Сообщение # 1 |
|
Подполковник
| Привіт, порадьте у Львові хорошу стоматологію, де можна поставити вініри. У мене з дитинства є естетичні дефекти, від цього моя посмішка виглядає не дуже красиво і я соромилася усміхатися, потім розвинувся комплекс. Загалом знаю, що процедура не дешева, але я готова витратити гроші заради гарної посмішки. Хто в темі скажіть, який матеріал вибрати для вінірів? А як взагалі відбувається процедура, наскільки це довго?
|
| |
| |
| polevayanat | Дата: Суббота, 25.05.2024, 10:21 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
| Знаю, що вініри - це крута штука для виправлення посмішки. Я розглядав різні варіанти, і виявляється, матеріал відіграє важливу роль. Зазвичай використовують кераміку або композит. Керамічні вініри, правда, трошки дорожчі, але вони більш міцні й довговічні
|
| |
| |
| ufimovaanecka | Дата: Суббота, 25.05.2024, 10:26 | Сообщение # 3 |
|
Лейтенант
| Я чула, що кераміка це топовий вибір для вінірів, вони виглядають як природні зуби, і навіть довше тримаються, ніж композитні, але вони трошки дорожчі. Я б сказав, якщо тобі дійсно важлива якість, можливо, варто зробити цей вибір.
|
| |
| |
| lusalusiv | Дата: Суббота, 25.05.2024, 10:30 | Сообщение # 4 |
|
Рядовой
| Якщо ці дефекти с зубами не дають вам спокійно і вільно жити, то звичайно вам треба ставити вініри, і мабуть керамічні вініри це найкращий вибір, вони дуже надійні і мають натуральний естетичний вигляд. Щодо процедури, вона зазвичай займає кілька візитів до стоматолога. Спочатку потрібно зробити відбиток, а потім вже встановлюють вініри. Загалом, процес не дуже складний, але потребує трошки часу і терпіння. Я теж свого часу зробила вініри, я не шкодую, навіть грошей не шкода, тому шо результат мені подобаєється. Приблизні ціни на вініри у Львові ви можете подивитись на сайті цієї клініки https://dentalknysh.com.ua/ru/viniri/
|
| |
| |
| Alex25 | Дата: Понедельник, 27.05.2024, 16:57 | Сообщение # 5 |
|
Майор
| Матеріал відіграє важливу роль. Зазвичай використовують кераміку або композит.
|
| |
| |