|
частная клиника
|
|
| dm3481720 | Дата: Понедельник, 18.12.2023, 14:44 | Сообщение # 1 |
|
Подполковник
| Здравствуйте, уважаемые форумчане! Мне снова требуется ваша помощь. Ищу хорошую частную клинику в Киеве для консультации и последующего лечения. Важным критерием является наличие опытных врачей и современного оборудования. Хочу обратиться в учреждение, где по-настоящему ценят своих пациентов и оказывают квалифицированную помощь. Если кто-то может порекомендовать подходящую клинику, буду признателен за вашу помощь!
|
| |
| |
| Maks | Дата: Понедельник, 18.12.2023, 14:59 | Сообщение # 2 |
|
Генерал-майор
| После посещения Visium Clinic я убедился, что это действительно выдающаяся частная клиника в Киеве https://visium-clinic.com.ua/ От начала и до конца визита я ощущал заботу и профессионализм медперсонала. Врачи проявили глубокое понимание моих проблем и предоставили все необходимые медицинские консультации. Здесь ценят ваше время, и врачи всегда были готовы ответить на все мои вопросы. Частная клиника, безусловно, предоставляет дополнительные преимущества в виде комфортных условий и персонального подхода, что важно для тех, кто ценит высокий уровень медицинского обслуживания.
|
| |
| |
| vikkidym | Дата: Вторник, 26.12.2023, 16:03 | Сообщение # 3 |
|
Сержант
| Підкажіть, що робити якщо діагностували кісту яєчника?
|
| |
| |
| ershelena55 | Дата: Вторник, 26.12.2023, 16:57 | Сообщение # 4 |
|
Сержант
| Кіста яєчника являє собою доброякісне новоутворення, що за статистикою діагностується у світі майже у половини жінок репродуктивного віку. Спочатку усе протікає безсимптомно, але згодом проявляються неприємні симптоми. Ось тут https://paramoloda.ua/article....-robyty є корисна інформація. Раджу з нею ознайомитися. Пам'ятайте, що важливо регулярно проходити обстеження.
|
| |
| |
| ravatta | Дата: Вторник, 10.12.2024, 14:21 | Сообщение # 5 |
|
Подполковник
| Я можу Вам клініку Резонанс порекомендувати – у них дуже гарне обладнання, висококваліфіковані лікарі та передові методи лікування, які насправді є ефективними. Почитайте в інтернеті що таке хрономедицина – ось це якраз у клініці Резонанс і використовується. Моя сестра там лікування склеродермії зараз проходить, і я бачу, що лікування на 100 відсотків працює. Тому можу вже рекомендувати цю клініку, тому що тут зацікавлені у вашому одужанні.
|
| |
| |
| isiv23789 | Дата: Пятница, 20.12.2024, 21:30 | Сообщение # 6 |
|
Подполковник
| А КТ где сделать можно?
|
| |
| |
| ivaotliva12 | Дата: Пятница, 20.12.2024, 21:42 | Сообщение # 7 |
|
Подполковник
| Цитата isiv23789 (  ) А КТ где сделать можно? Звертайтеся до HBMedical — це клініка, де комфорт пацієнта стоїть на першому місці. В них є комп'ютерна томографія ціна у Києві доступна, записатися краще онлайн на сайті медичного центру. Записувала до них батько на діагностику. Жодного очікування, зручний запис і чітка організація. Під час обстеження все пояснили, тож не залишилося ніяких питань. Висновки надали швидко, а їх якість допомогла лікарю поставити точний діагноз.
|
| |
| |