Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
новини від "Антикорупційної правозахисної ради"
kirilzhilenko80Дата: Понедельник, 06.11.2023, 10:51 | Сообщение # 1
Полковник
Награды: 0
Чи проводить ІА «Антикорупційної правозахисної ради» публічні слухання або зустрічі з громадськістю у Дніпрі, на яких можна особисто поставити питання та отримати відповіді?

a_sovДата: Понедельник, 06.11.2023, 11:19 | Сообщение # 2
Генерал-майор
Добрий день! Як викладач соціології, мені необхідно підтримувати студентів інформованими про сучасні соціальні виклики, в тому числі про корупцію та заходи протидії їй. Сайт https://com1.org.ua/ із залученням матеріалів від «Антикорупційної правозахисної ради» став для мене цінним ресурсом. Матеріали, опубліковані на сайті, допомогли мені підготувати цікаві та вмотивовані лекції, які розвивають критичне мислення у студентів і стимулюють їх до громадянської активності. Нещодавно я використав статтю про корупційні схеми у місцевих органах влади для семінарського заняття, що викликало жваве обговорення та аналіз серед студентів.

theohernandezwriterДата: Понедельник, 31.03.2025, 12:36 | Сообщение # 3
Сержант
В умовах нашого сьогодення, я можу з повною впевненістю сказати, що без новин взагалі нікуди, бо саме вони наповнюють наш день інформацією. Завдяки якісному новинному порталу, можна завжди перебувати в інформаційному просторі, а також дізнаватися для себе нове. Мені пощастило, що завдяки порталу kyiv.page я можу без проблем читати новини на будь яку тематику. Так до прикладу, я почав читати новини більш соціальні, котрі розповідають про те, як себе треба поводити в деяких ситуаціях, що дуже важливо для нашого сьогодення. Саме на такий матеріал, я нещодавно натрапив, у котрому йшлося про те, де поїсти з красивим видом https://kyiv.page/food....va-2926, ця стаття надала мені неаби яку кількість інформації про панорамні ресторани Києва, плюсом до цього йде загальне розуміння того, де краще за все провести час. Що мене також дуже сильно тішить, так це той факт, що вони роблять якісний матеріал вже не перший рік, і в цьому показнику є найкращими в країні. Тому друзі, якщо ви наразі в пошуках якісного новинного порталу, я вам рекомендую звернути на них увагу.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2026 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь