|
порадити хорошого адвокат
|
|
| oscar82oscar82 | Дата: Четверг, 19.10.2023, 22:00 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
| Добрий день! Таке питання, хтось може порадити хорошого адвоката у Полтаві ? Мені треба щоб в мене був хороший адвокат, з яким я можу заключити контракт на ведення моїх справ!
|
| |
| |
| dunducatti | Дата: Четверг, 19.10.2023, 22:10 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
| Звісно, я радо допоможу вам з пошуком адвоката у Полтаві. Рекомендую переглянути їх сайт, де ви зможете знайти інформацію про адвоката, який може вам допомогти з веденням справ. На цьому сайті ви знайдете контактні дані для зв'язку та більше інформації про його досвід та послуги. Рекомендую зв'язатися з ним, обговорити ваші потреби і можливість укладення контракту на ведення справ. Бажаю успішного вирішення ваших правових питань!
|
| |
| |
| ivaotliva12 | Дата: Суббота, 20.12.2025, 22:11 | Сообщение # 3 |
|
Подполковник
| Мене звільнили з роботи, але, на мою думку, незаконно. Зарплату виплатили не повністю, а керівництво не йде на контакт. Думаю звертатися до суду, але боюся зробити помилки в документах. Підкажіть, чи потрібен адвокат для трудових спорів і з чого краще почати, щоб не втратити час?
|
| |
| |
| romasyni | Дата: Суббота, 20.12.2025, 22:27 | Сообщение # 4 |
|
Подполковник
| Нажаль теж стискалась з незаконним звільненням і невиплатою зарплати. Юристи АО «Правда» https://www.pravda1.com/ допомогли грамотно підготувати документи, подати позов і пояснили всі етапи процесу. Сама би точно припустився помилок. У результаті питання вирішилось на мою користь, хоча спочатку шансів майже не бачила.
|
| |
| |