|
Хто стикався з безпліддям?
|
|
| violenashilkova | Дата: Четверг, 17.08.2023, 17:24 | Сообщение # 1 |
|
Сержант
| Дівчата хто стикався з безпліддям? Підкажіть до кого з лікарів можна звернутися в Києві, вже втратила надію... Лікувалася у багатьох, діагнозу не хто так і не поставив. Останні роки лікувалася у Полевик, довгий час лікувала від уроплазми якої потім виявилося зовсім і не було, діагнозу так і не поставила.
|
| |
| |
| simaverona | Дата: Четверг, 17.08.2023, 20:34 | Сообщение # 2 |
|
Сержант
| Розумію ваше занепокоєння, можу порадити звернутися в клініку, де проводять діагностику та лікування безпліддя. Безпліддя лікується, потрібно сподіватися, намагатися і не падати духом, а якщо раптом вам поставили хибний діагноз, то діагностика це виявить.
|
| |
| |
| ufimovaanecka | Дата: Четверг, 17.08.2023, 20:39 | Сообщение # 3 |
|
Лейтенант
| А раптом безпліддя не у вашої сестри, а в її чоловіка і з цієї причини ваша сестра не може так довго завагітніти? Ви знаєте, в житті всяке буває, нехай вони разом обстежаться.
|
| |
| |
| fionafilono | Дата: Четверг, 17.08.2023, 20:57 | Сообщение # 4 |
|
Подполковник
| Мені знайомий ваш стан, ми з чоловіком понад два роки пробували дитину зачати і нічого. Уже здавалося, що немає надії. Але виявилося, що мене просто недообстежили. Нам порадили звернутися в клініку Дахно https://irm.ua/uk/service/likuvannya-bezpliddya І в підсумку після тривалого лікування, я побачила заповітні три смужки. У жовтні чекаємо нашого малюка.
Сообщение отредактировал fionafilono - Четверг, 17.08.2023, 20:57 |
| |
| |
| fial1771la | Дата: Суббота, 17.05.2025, 23:16 | Сообщение # 5 |
|
Полковник
| це настільки шкода тих сімей(
|
| |
| |
| katrinivonova | Дата: Суббота, 17.05.2025, 23:40 | Сообщение # 6 |
|
Полковник
| Я перечитала чимало реальних відгуків про агентство https://fertilitysolutionsagency.kiev.ua/ , що допомагає при безплідді, й була вражена кількістю історій з хепі-ендом. Пари з усього світу дякують за професіоналізм, турботу та результат. Це надихає і вселяє віру у власний шанс.
|
| |
| |