Бытовая техника и электроника
|
|
i9938749 | Дата: Среда, 22.02.2023, 21:31 | Сообщение # 1 |
Подполковник
| Недавнобрала здесь ноутбуки, компьютеры, гаджеты, сетевое оборудование, телефоны, техника Кофемолки Понравилась невысокая цена и очень оперативная доставка! Теперь буду заказывать только здесь! ! Цены тоже порадовали, теперь всегда будем заказывать здесь!
|
|
| |
tanakalinicenko22 | Дата: Воскресенье, 05.03.2023, 18:25 | Сообщение # 2 |
Полковник
| Ремонт модулей управления стиральных машин https://tend.kiev.ua/articles/remont-modulej-upravleniya Желание сэкономить и выполнить ремонт стиральной машины собственными руками может привести к плачевным последствиям. Чтобы не пришлось в результате покупать новую технику, лучше обратиться к профессионалам. Сервисный центр «TEND»
Сообщение отредактировал tanakalinicenko22 - Воскресенье, 05.03.2023, 18:26 |
|
| |
iv38185 | Дата: Суббота, 16.12.2023, 18:01 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| У мене все залежить від мого настрою. Я не можу прибирати двічі на тиждень та суто вихідними, наприклад, як це робить мій хлопець. Як тільки приходить субота, то він береться за пилосос та вважає, що я також повинна йому допомогти. Але для мене прибирання - це творчий процес, для якого також потрібно не аби яке натхнення. А ще мене надихають прилади, котрі прискорюють та полегшують прибирання. Замовила на leyka.com.ua посудомийну машину, бо на брудний посуд у мене ніколи не буває наснаги Це дуже крутий винахід 21 століття.
|
|
| |
romasyni | Дата: Четверг, 21.12.2023, 12:37 | Сообщение # 4 |
Лейтенант
| Тоже интересует где лучше покупать бытовую технику?
|
|
| |
kassi8238 | Дата: Четверг, 21.12.2023, 12:55 | Сообщение # 5 |
Сержант
| Ви шукаєте магазин де є вибір в побутової техніці? Раджу вам звернутися до інтернет-магазину ЖЖУК. Шукала універсальний кухонний комбайн – вибір пав на Kenwood KMX750WH - дуже зручний помічник при приготуванні їжі. Зручний, функціональний та компактний. Порадувала велика кількість насадок. З ним готувати – легко та швидко!
|
|
| |