Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Події та новини космонавтики з усього світу
tanakalinicenko22Дата: Пятница, 13.01.2023, 23:35 | Сообщение # 1
Полковник
Награды: 0
Тиждень тому я зовсім випадково натрапила на цей веб портал https://lookintothe.space/kosmichni-novyny в інтернеті. Вважаю його досить корисним як для себе, так і для усієї нашої сім'ї. Читаю дітям саме цікаве про космос кожен вечір замість вечірньої казки і їм це дуже подобається. Сьогодня пораділа через те, що китайська аерокосмічна науково-технічна корпорація (CASC) запустила ракету-носій «Чанчжен-2Г» зі супутниками на борту. Дуже надіюсь, що цього разу нарешті ця операція пройде вдало, хоча б із 72 разу, але все обов'язково повинно вийти.

theohernandezwriterДата: Среда, 26.02.2025, 07:55 | Сообщение # 2
Сержант
Награды: 0
Наше сьогодення неможливо уявити без новин, без тієї нескінченної кількості інформації, котра щодня потрапляє до нас, і являє собою представлення того, що наразі відбувається у світі. Саме тому, треба мати якісний новинний портал, котрий буде надавати всю необхідну, якісну та актуальну інформацію з різних сфер діяльності. Я вже багато років використовую Delo.ua, найкращий інформаційний портал в Україні, з його допомогою я завжди знаходжуся в курсі подій. Зовсім нещодавно з його допомогою розпочав більше дізнаватися про стейблкоїн https://delo.ua/tags/steiblkoyini/, та загалом про криптовалюти та цей вражаючий крипто світ. Як на мене, то це наразі дуже актуально та важливо, треба бути обізнаним у цій сфері діяльності, бо так, чи інакше, ми всі взаємодіємо з криптовалютою, тому краще володіти інформацією про неї, та з кожним днем покращувати свої знання. Вдячний новинному порталу delo.ua за його неймовірну роботу, за можливість бути в інформаційному просторі постійно, рекомендую всім цей інформаційний портал.

Сообщение отредактировал theohernandezwriter - Среда, 26.02.2025, 07:55

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2026 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь