Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Шукаю стільці та стіл.
fionafilonoДата: Среда, 04.08.2021, 12:26 | Сообщение # 1
Подполковник
Награды: 0
Ремонт практично дороблений, буду вселятися зовсім скоро в нову квартиру. З меблів залишилося докупити стіл і стільці обідні. Думаю що круглий стіл буде найоптимальнішим варіантом. Як вважаєте? І де в Київі найвигідніші ціни?

lizaliminaДата: Среда, 04.08.2021, 12:30 | Сообщение # 2
Сержант
Все залежить від дизайну вашої кухні. Наприклад якщо у вас лофт, потрібно шукати одну меблі, а якщо класичний, то зовсім іншу. Мені особисто імпонує білі меблі, у мене квартира в стилі прованс, і цей колір як не можна краще вписується в загальну стилістику.

violenashilkovaДата: Среда, 04.08.2021, 12:52 | Сообщение # 3
Сержант
А я люблю не тільки білі відтінки, а й всі світлі. Як мені здається, вони відмінно візуально розширюють кімнату, роблять її світлою і просторою. Темні кольори підійдуть хіба що для великих площ, не думаю що кухня-вітальня 30 кв.м. буде виграшно виглядатиме в темних тонах. Стіл і стільці я б теж брала світлі, це універсальний колір.

zinashilova5Дата: Среда, 04.08.2021, 12:54 | Сообщение # 4
Рядовой
Мені подобаються темні кольори в інтер'єрі, але погоджуся з попереднім коментарем, тільки коли вони використані у великих приміщеннях. У мене квартира невелика, так що віддаю перевагу пастельним світлим тонам. Сама кухня біла, ось думаю що і обідню меблі потрібно купувати таку ж. А щоб не виглядало нудно розбавлю яскравими аксесуарами на кшталт штор або скатертини. Розглядаю варіант цей купити стіл білий круглий https://www.fusion-style.ua/ua/stuliya/derevyannye-stulya/

aalinarinaaДата: Пятница, 05.11.2021, 12:30 | Сообщение # 5
Рядовой
Вы уже посещали сайт компании Мебельок? У них просто огромный ассортимент разнообразной мебели, при этом цены ниже рынка. Можете обратить внимание на такой https://www.mebelok.com/table-mira-80-80/ замечательный стол. К нему не составит труда подобрать пару стульев по вашему вкусу.

Сообщение отредактировал aalinarinaa - Пятница, 05.11.2021, 12:31

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2026 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь