| tania21kalinichenko | Дата: Среда, 07.07.2021, 12:33 | Сообщение # 1 |
|
Генерал-майор
| Главным условием при создании ландшафтного дизайна было максимальное сходство с живой природой, оазис в мегаполисе. Специалисты https://konstantinudin.com помогли мне до мелочей прорисовать мой будущий неповторимый дизайн и воплотили в жизнь все пожелания до мельчайших нюансов. Теперь мой вид из окна напоминает сказочный сад, я благодарна студии ландшафтного дизайна за их труд.
|
| |
| |
| hofmanndastin | Дата: Воскресенье, 02.03.2025, 17:08 | Сообщение # 2 |
|
Сержант
| Я завжди вважав, що рослини в офісі — це лише декоративний елемент, поки не вирішив оновити свій робочий простір. Хотілося створити затишну атмосферу, яка б сприяла продуктивності. Купив кілька вазонів, але незабаром зіткнувся з проблемами: листя жовтіло, деякі рослини почали в’янути. Зрозумів, що доглядати за ними не так просто, як здавалося. Щоб не витрачати час і сили, я звернувся до фахівців. Вони підібрали оптимальні рослини, враховуючи освітлення та мікроклімат, а також взяли на себе догляд за ними. Тепер офіс виглядає живим, а повітря стало приємнішим. Якщо вам теж потрібно професійне озеленення, рекомендую догляд за кімнатними рослинами під ключ — це найкраще рішення для зайнятих людей.
|
| |
| |