Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Реальна допомога при ігроманії
mariiashevchenko09Дата: Среда, 18.03.2026, 18:21 | Сообщение # 1
Сержант
Награды: 0
Привіт усім!
Зіткнулася з дуже важкою ситуацією в родині — ігроманія. Раніше думала, що це просто розвага, але зараз розумію, що це справжня хвороба. Постійні борги та обіцянки кинути, які ні до чого не ведуть...
Шукаю зараз професійне лікування ігроманії, де реально працюють із психологічною залежністю. Натрапила на Центр лікування наркоманії та алкоголізму Samara-med, підкажіть, чи хтось звертався до них саме з цією проблемою? Чи є реальні результати і як там взагалі проходить процес?

antonpovichenkoДата: Среда, 18.03.2026, 18:23 | Сообщение # 2
Сержант
Награды: 0
mariiashevchenko09, доброго дня! Розумію вас, як ніхто інший, бо сам пройшов через це пекло зі ставками. Рік тому я звернувся до фахівців закладу, який називається Центр лікування наркоманії та алкоголізму Samara-med, і це було найкраще рішення в моєму житті.
Що мені найбільше сподобалося в центрі Samara-med, так це те, що вони проводять дуже потужну психологічну реабілітацію. Спеціалісти допомогли мені зрозуміти причини, чому я взагалі почав грати, і навчили справлятися зі стресом без азарту. Умови комфортні, ставлення людяне, ніхто не засуджує, а головне — повна конфіденційність. Ось їхня сторінка з описом програми, мені вона реально допомогла зупинитися і повернутися до нормального життя: https://samara-med.com/likuvannya-igromaniyi/

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2026 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь