|
Коли можна повернутися до роботи
|
|
| kozeevkiril269 | Дата: Среда, 25.02.2026, 13:39 | Сообщение # 1 |
|
Лейтенант
| Тест показав два смужки, а я зовсім не планувала дитину в цей момент. Голова йде обертом, не знаю з чого починати. Підкажіть, хто вже був у такій ситуації - які перші кроки і куди звертатися в Києві?
Сообщение отредактировал kozeevkiril269 - Среда, 25.02.2026, 13:40 |
| |
| |
| makartaranovs | Дата: Среда, 25.02.2026, 20:00 | Сообщение # 2 |
|
Лейтенант
| Перш за все - зроби глибокий вдих, це важлива ситуація але не катастрофа, і виходи є. Перший крок - записатися на УЗД щоб підтвердити термін, бо від нього залежить все подальше. Питання переривання вагітності краще вирішувати якомога раніше - при малих термінах варіантів більше і фізично все переноситься значно легше. Я тоді знайшла корисну інформацію ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ і це допомогло мені зрозуміти, що взагалі відбувається і які є кроки. Зверталася до гінекологічного центру Світлана на лівому березі - там не засудили, не читали лекцій, просто спокійно і професійно допомогли розібратися в ситуації. Весь процес від першого дзвінка до завершення зайняв кілька днів, відновлення пройшло нормально. Головне зараз - не панікувати і не зволікати, час дійсно має значення.
|
| |
| |