Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Доставка здорового харчування в Івано-Франківську
mariiashevchenko09Дата: Понедельник, 16.02.2026, 18:51 | Сообщение # 1
Сержант
Награды: 0
Дівчата, привіт!
Хочу почати правильно харчуватися, але готувати зовсім немає часу. Постійно або перекуси на бігу, або кафе. Подруга розповідала, що в Івано-Франківську є класна доставка готових раціонів. Знайшла в інтернеті Smakovski, сайт https://smakovski.com.ua/
Кажуть, це проєкт команди Servizio, які давно займаються кейтерингом. Хтось має досвід? Як там по ціні і чи справді смачно?

antonpovichenkoДата: Понедельник, 16.02.2026, 18:53 | Сообщение # 2
Сержант
Награды: 0
mariiashevchenko09, вітаю!
Я якраз замовляю Smakovski вже кілька місяців, тому можу детально розповісти.
По-перше, це реально порятунок для тих, хто не любить або не встигає готувати. Я працюю в офісі, і щодня думати "що взяти на обід" – це був головний біль. Тепер усе просто: вранці привозять сніданок, обід і вечерю, я складаю в холодильник і маю готову їжу на весь день.
По-друге, про смак. Це неймовірно смачно! Я перепробувала багато різних сервісів, але Smakovski поки що лідер. Особливо люблю їхні сніданки: сирники, скрамбл, панкейки. Обіди теж дуже різноманітні – паста, локшина удон, м'ясні страви. І все таке свіже, ніби щойно приготоване.
По ціні – дуже вигідно. Якщо брати на 10 днів, виходить 239 грн/день. Це дешевше, ніж купувати продукти в супермаркеті, і точно дешевше, ніж їсти в кафе. А скільки часу економиться!
І ще важливий момент: вони враховують калорійність. Я обрав раціон на 1600 ккал, і справді помітив, що  краще себе почуваю і навіть трохи схуд без жодних зусиль.
Тож я дуже рекомендую Smakovski. Якщо матимеш питання – питай, розкажу детальніше!

Сообщение отредактировал antonpovichenko - Понедельник, 16.02.2026, 18:54

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2026 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь