Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Кейтеринг в Івано-Франківську та Буковелі
mariiashevchenko09Дата: Понедельник, 16.02.2026, 15:55 | Сообщение # 1
Сержант
Награды: 0
Привіт
Дівчата, привіт! Плануємо з чоловіком відзначити річницю весілля в Буковелі, знімемо котедж з друзями, буде чоловік 15-18. Хочеться гарно відпочити, а не стояти весь час біля плити. Думаємо замовити готову їжу з доставкою. Знайшла в інтернеті компанію Servizio в Івано-Франківську, сайт https://servizio.com.ua/. Хтось має досвід? Як у них з кейтерингом в Буковелі? Чи варто звертатися?

antonpovichenkoДата: Понедельник, 16.02.2026, 15:56 | Сообщение # 2
Сержант
Награды: 0
mariiashevchenko09, вітаю!
Ми саме нещодавно замовляли кейтеринг в Буковелі у Servizio на день народження чоловіка. Була велика компанія, десь 20 людей. Можу поділитися враженнями.
По-перше, дуже зручно, що вони працюють і в Івано-Франківську, і доставляють у Буковель. Замовляли все: гарячі страви, закуски, салати, десерти, навіть напої. Усе привезли точно вчасно, жодних затримок.

По-друге, їжа – це окрема тема. Усе дуже смачне, свіже, гарно оформлене. Гості нахвалювали, особливо м'ясні страви та закуски. Ми брали частково FoodBox – дуже зручно, коли хочеться швидко перекусити, і частково страви для спільного столу.
Менеджер допоміг скласти меню під наш бюджет, врахували всі побажання. До речі, вони мають класний одноразовий посуд – виглядає естетично, як справжній.

Servizio працює вже понад 10 років, це відчувається в усьому. Тож я дуже рекомендую звернутися до них. Не пошкодуєте! Якщо хочеш, можу скинути фото столу в особисті.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2026 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь