| iri431851 | Дата: Суббота, 01.11.2025, 21:25 | Сообщение # 1 |
|
Лейтенант
| Друзі, підкажіть, хто вже пробував працювати з Alkodivin? Чув, що це нутра-оффер, який добре заходить на українську аудиторію 35+. Я зараз тестую кілька варіантів креативів і думаю, чи варто вливати більший бюджет. Цікавить, як із апрувом, чи швидко йдуть виплати, і чи є сенс залипати саме на цю пропозицію. В описі бачу, що конверсія непогана, але хочеться реальних відгуків від тих, хто вже має досвід. Чи є ризик банів за трафік із Фейсбуку або ті ж самі тизерки?
|
| |
| |
| vlad0211v | Дата: Суббота, 01.11.2025, 22:43 | Сообщение # 2 |
|
Лейтенант
| Я заливав кілька кампаній саме на CPA-оффер Alkodivin LowPrice — і результат мене приємно здивував. Апрув тримається стабільно на рівні 25%, виплати йдуть без затримок (1 день холду). Дуже гнучкий оффер, бо дозволено багато джерел — Facebook, Google, Instagram, TikTok, навіть нативка працює добре. ЦА переважно старша, 35+, тому головне — робити акцент на натуральності продукту і спокійному тоні без "залякувань". Мені особисто добре зайшов формат коротких відео з історіями успіху. Якщо зробити чесну, теплу подачу — ліди летять.
|
| |
| |