Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Хто стикався з проблемами дисплея на iPad mini 6?
shitДата: Пятница, 23.05.2025, 06:42 | Сообщение # 1
Подполковник
Награды: 0
У мене впав iPad mini 6 з ліжка на підлогу, в чохлі, але видно було, що вдарився саме кутом. Дисплей не тріснув, але з’явилась пляма вгорі, кольори стали якісь блідні, а ще екран почав мерехтіти при зменшенні яскравості. Сам планшет працює, та дивитись на нього довго дуже незручно. Зрозуміло, що щось всередині пошкодилось. В офіційному сервісі сказали одразу про заміну дисплейного модуля і озвучили ціну майже як за пів планшета. Хотілось би знайти майстрів, які реально розуміються на цьому й не просто міняють все підряд. Може хтось вже мав подібний досвід?

elektromanДата: Пятница, 23.05.2025, 07:29 | Сообщение # 2
Майор
Награды: 0
У мене була подібна ситуація — після падіння iPad mini 6 почав мерехтіти екран і з’явились плями, хоча зовні все виглядало цілим. Я теж спочатку звертався в один сервіс, але ціна там була захмарна. Потім порадили звернутись у Kivi Parts. Вони займаються саме такими речами — ремонтом Apple техніки, включаючи всі моделі iPad. Зробили безкоштовну діагностику, підтвердили, що проблема з підсвіткою і частково пошкоджений дисплейний модуль. Пояснили, що саме можна замінити, і не тиснули, щоб погоджувався одразу. Врешті зробили все дуже акуратно, працює як новий, зображення чітке і без спотворень. Можу порадити подивитись їхню сторінку — ось тут https://kiviparts.com.ua/kivi-se....-mini-6. Думаю, звернення туди зекономить і нерви, і гроші.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2026 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь