| shit | Дата: Пятница, 23.05.2025, 06:31 | Сообщение # 1 |
|
Подполковник
| Хочу замовити набір інструментів через інтернет, але є сумніви щодо якості. Багато хто каже, що краще йти вживу в магазин, подивитись, помацати. Але я живу в невеликому місті, і тут вибір просто мізерний, та ще й ціни кусаються. В інтернеті бачу багато варіантів, але важко зрозуміти, де реальні фото, а де просто замануха. Порадьте перевірений магазин, де можна замовити і не хвилюватись, що отримаєш щось не те.
|
| |
| |
| elektroman | Дата: Пятница, 23.05.2025, 07:17 | Сообщение # 2 |
|
Майор
| Розумію твої сумніви, бо теж боявся замовляти інструмент онлайн. Але з досвіду скажу — якщо знаєш, де шукати, то все нормально. Я брав набір на сайті https://br-mannesmann.com.ua/product/categories/hand_tool,tool_sets — дуже адекватний магазин. Фото відповідають дійсності, комплектація повна, ніщо не “забуто”. Мій набір прийшов у добротному кейсі, інструменти не бовтаються, метал міцний, нічого не стерлось і не поламалось навіть після інтенсивного використання. Плюс добре запакували і швидко доставили. Якщо хочеш спокійно замовити без ризику — можу щиро рекомендувати саме цей сайт.
|
| |
| |