Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Хто вже замовляв сервісне обладнання онлайн?
shitДата: Пятница, 23.05.2025, 06:20 | Сообщение # 1
Подполковник
Награды: 0
Хочу оновити частину обладнання в майстерні. Старий домкрат уже просів, шиномонтажне теж почало барахлити. Хотів би замовити онлайн, бо в нашому місті вибір мізерний, усе або дороге, або нікому не відоме. Але боюсь нарватися на погану якість або довгу доставку. Може, хтось уже замовляв щось серйозне онлайн — розкажіть, як все пройшло? Які є перевірені сайти, особливо цікавить gmgutmeister.com — хтось мав із ними справу?

elektromanДата: Пятница, 23.05.2025, 07:01 | Сообщение # 2
Майор
Награды: 0
Так, я вже кілька разів замовляв у Gm GutMeister — якраз через сайт, що ти згадував: gmgutmeister.com/uk/product/categories/equipment_for_service_stations. Перший раз брав домкрат, потім компресор і ще дрібниці типу осушувача повітря та пневмолінії. Жодного разу не було проблем із якістю чи доставкою. Усе прийшло швидко, упаковано нормально, без пошкоджень. Мені ще сподобалося, що на сайті є реальні характеристики, не перебільшені, як це часто буває. І техпідтримка відповідає нормально, можна уточнити, що краще підійде під твій компресор або площу майстерні. З досвіду — краще заплатити трохи більше, але мати інструмент, який працює і не вимагає постійного ремонту. Раджу звернути увагу, точно не розчаруєшся.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2026 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь