Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Як поступити до університету в Словаччині?
KriginaДата: Суббота, 26.04.2025, 11:12 | Сообщение # 1
Сержант
Награды: 0
Дуже потрібна ваша порада. Моя молодша сестра хоче вступати до університету в Словаччині, але ми взагалі не знаємо з чого почати. Які документи потрібні, як вибрати виш, чи реально вивчити мову? І ще хвилює наскільки складно адаптуватися там українцям. Якщо хтось уже пройшов цей шлях або щось знає, поділіться досвідом, будь ласка

ЮлияВолковаДата: Суббота, 26.04.2025, 11:17 | Сообщение # 2
Сержант
У мене брат зараз навчається у Братиславі на технічній спеціальності. Переїхати було не так страшно, як здається. Мову почав вчити ще в Україні, плюс там є курси при універі. Головне не затягувати з документами, бо їх треба зібрати чимало: переклади, апостилі, підтвердження фінансової спроможності і т.д. До речі, щоб не шукати наосліп, подивиться відгуки про навчання у Словаччині на цьому сайті https://postupai.com/ua/news/vidguki-pro-navcannia-u-slovaccini там багато живих історій і порад, допоможе зорієнтуватись

KaramelДата: Суббота, 26.04.2025, 11:35 | Сообщение # 3
Рядовой
Я теж думала про Словаччину, але поки ще вагаюсь між Польщею і Чехією. Хоча знайома минулого року поїхала саме в Кошиці, каже що там спокійно і менш туристично, ніж у Братиславі, а тому й дешевше жити. Вони вступали через якусь агенцію, але я би радила ще подивитись самостійно сайти вузів, деякі з них мають розділи українською або англійською, це реально допомагає не загубитися. І підпишись на тематичні телеграм чати, там часто кидають корисні лінки

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2026 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь