| thomas | Дата: Четверг, 17.04.2025, 14:42 | Сообщение # 1 |
|
Сержант
| Коли обирав навчання в автошколі, теж задумувався — пройти онлайн-курс чи ходити на очні заняття. В Автошкола "Магістраль" мені добре все роз'яснили. Онлайн-формат, звичайно, зручний — особливо якщо графік щільний. Але я все-таки вирішив ходити на очні заняття, і не пожалкував. На лекціях в автошколі "Магістраль" реально можна задати будь-яке питання одразу, розібрати незрозумілі моменти, обговорити дорожні ситуації з викладачем і групою. Та й матеріал сприймається краще, коли бачиш реальні приклади і чуєш живі пояснення. Онлайн-курс більше підходить тим, хто має самодисципліну і може без нагадувань вчитися вдома. Але якщо хочеться максимально підготуватися і бути впевненим у знаннях, то очне навчання в "Магістраль" — кращий варіант. Перевірено на собі. Більше інформації на сайті: https://magistral.org.ua/ Також за номером: 0675354644 Тому ,кому як зручно, але я б радив не економити час і пройти очно. Результат того вартий. Адреса: вулиця Опільського, 8, Львів, Львівська область, 79018
|
| |
| |