Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Дошка для спини
mariboborisgdДата: Пятница, 27.12.2024, 08:31 | Сообщение # 1
Лейтенант
Награды: 0
Останнім часом відчуваю сильне напруження у спині та шиї, яке не проходить навіть після масажів. Чула про практику лежання на дошках з цвяхами, яка допомагає зняти м'язові затиски і покращити загальний стан організму. Але не знаю, де краще придбати таку дошку, щоб вона була якісною і безпечною для використання вдома. Хтось може порадити перевірений магазин або виробника?

sfadeev789Дата: Пятница, 27.12.2024, 08:53 | Сообщение # 2
Лейтенант
Награды: 0
У мене була схожа ситуація – постійне напруження у спині після роботи за комп'ютером. Друг порекомендував спробувати дошки з цвяхами для спини з магазину https://metadesks.com/doshky-sadkhu-dlia-spyny/ . Вони спеціалізуються саме на таких виробах, і що важливо – всі матеріали проходять контроль якості. Я замовив дошку онлайн, а через кілька днів вже отримав її. Дуже сподобалося, що разом із дошкою йшли відеоінструкції, які допомогли правильно почати практику. Рекомендую, бо дійсно допомагає зняти напруження та покращити самопочуття.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
Статистика
Пoльзoвaтели,пoceтившие caйт ceгoдня:
HzBoy, misterbicips, ЮлияВолкова, Karamel, antp111, Nikki_23, darinapetrenko513, aleksifoxs86, fornodguest
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2025 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь