|
Де замовити торт на день народження в Києві?
| |
Levchenko | Дата: Четверг, 14.11.2024, 21:17 | Сообщение # 1 |
Подполковник
| Хочу підготувати щось особливе на день народження друга, і, здається, ідея з тортом була б ідеальною. Можливо, хтось уже замовляв торт у Києві та може порадити щось вартісне? Хочеться, щоб і виглядав гарно, і смакував відмінно, а ще важливо, щоб кондитер врахував всі мої побажання щодо начинки та декору. Можливо, хтось знає таку майстерню чи кондитера, хто зможе все зробити на високому рівні?"
|
|
| |
vasya195 | Дата: Четверг, 14.11.2024, 21:18 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Якщо потрібен справді хороший торт на свято, у Києві є чимало місць, де можуть приємно здивувати. Часто навіть кондитери з невеликих майстерень створюють справжні шедеври. Попросіть показати їхні попередні роботи, щоб зрозуміти, наскільки вони можуть підійти саме під ваші потреби. До того ж, можна спробувати знайти майстерню, де акцент на натуральних інгредієнтах – це завжди додає особливого смаку.
Сообщение отредактировал vasya195 - Четверг, 14.11.2024, 21:18 |
|
| |
Levchenko | Дата: Четверг, 14.11.2024, 21:19 | Сообщение # 3 |
Подполковник
| Дійсно, хотілося б подивитися на роботи, бо для мене важливий не тільки смак, але й вигляд торта. Я просто бачив, що деякі кондитерські вже мають чималий досвід і пропонують досить стильні та оригінальні варіанти оформлення. Тепер ще залишилося знайти таку, яка точно зможе втілити мої ідеї в життя. Чи є, може, у вас конкретні рекомендації щодо тих, з ким варто зв'язатися?
|
|
| |
misterbicips | Дата: Четверг, 14.11.2024, 21:20 | Сообщение # 4 |
Подполковник
| Цитата Levchenko ( ) Дійсно, хотілося б подивитися на роботи, бо для мене важливий не тільки смак, але й вигляд торта. Я просто бачив, що деякі кондитерські вже мають чималий досвід і пропонують досить стильні та оригінальні варіанти оформлення. Тепер ще залишилося знайти таку, яка точно зможе втілити мої ідеї в життя. Чи є, може, у вас конкретні рекомендації щодо тих, з ким варто зв'язатися? Знаю одне місце, яке точно може відповідати всім вашим очікуванням. Якщо хочете замовити торт на день народження в Києві https://bakerstreet.ua/catalog/torti-na-den-narodzhennya то зверніть увагу на кондитерську Baker Street Bakery. Вони славляться тим, що створюють унікальні торти під кожного клієнта. Їхні кондитери працюють з великою увагою до деталей: обговорюють з вами всі побажання щодо декору, начинки та стилю, а ще використовують якісні натуральні інгредієнти. Сам бачив їхні роботи – торти виглядають надзвичайно стильно, і смак у них на висоті! Це відмінний варіант для особливих свят, адже вони дійсно можуть додати яскравих ноток до вашого святкового столу. Рекомендую перевірити їхні пропозиції – залишитесь задоволені результатом.
Сообщение отредактировал misterbicips - Четверг, 14.11.2024, 21:21 |
|
| |
|
| Приветствую Вас Гость
|
Статистика |
Пoльзoвaтели,пoceтившие caйт ceгoдня: ivaotliva12, vetrova, maximyour, biteh, bolshechem_zhizn, kd250266, andriisaienko2021, SerhiiKovalski, yuriy_hrynevsky, viktorkoroviak
|
|