Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Хочу купити ботокс для волосся
lydmula8888Дата: Воскресенье, 27.10.2024, 20:23 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
У мене довге волосся, але воно не є по своїй структурі гладеньким, тому часто доводиться його вирівнювати. Хочу спробувати на волоссі такий засіб як ботокс, але не знаю який обрати. Порадьте якісний професійний ботокс, та інтернет-магазин, де його можна вигідно купити.

olesia5905Дата: Понедельник, 28.10.2024, 08:13 | Сообщение # 2
Рядовой
Я раніше ходила до салону краси на різні процедури з кератином та ботоксом але потім мені ж там порадили даний засіб. Тепер в домашніх умовах я можу подбати про волосся. Якщо бажаєш можу підказати де купую ботокс.

lydmula8888Дата: Понедельник, 28.10.2024, 08:16 | Сообщение # 3
Рядовой
Я бачила в інтернеті фото результати до ботоксу і після, і вони мене вразили хочу спробувати. Підкажи, який саме ботокс ти купуєш собі? А на магазин залиш мені, будь ласка, посилання.

olesia5905Дата: Понедельник, 28.10.2024, 08:24 | Сообщение # 4
Рядовой
Скажу так, засобів ботексу дуже багато, але мені найбільше подобається ботокс волосся ціна https://zaya.ua/boteks/ якого дуже помірна, ботекс для волосся Beneliss Botorepair а замовляю його в інтернет-магазині Zaya.

Такий засіб створено за унікальною формулою, що поєднує еластин та комплекс різноманітних вітамінів для глибокого відновлення пошкоджених пасм, заповнення пористої структури волосяного стрижня, розгладження невеликих нерівностей та зменшення пухнастості. Є даний ботекс в різних об'ємах, тому обирай який саме підходить тобі.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
Статистика
Пoльзoвaтели,пoceтившие caйт ceгoдня:
alexsenelnikov, Wikki21, goscha2016yeah, darinapetrenko513, arave_dixont
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2025 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь