pechkin-1978 | Дата: Понедельник, 14.10.2024, 09:21 | Сообщение # 1 |
Сержант
| Я вирішив замінити стару черепицю на даху. Досить довго підбирав матеріал, на форумі багато хвалили бітумну черепицю. Вони кажуть, що це найкращий варіант для нашої погоди, а ще — що її легко укладати. Чи справді так? Які у вас були враження від її використання? Можливо, хто знає, де купити за хорошою ціною?
|
|
| |
misterbicips | Дата: Понедельник, 14.10.2024, 12:56 | Сообщение # 2 |
Подполковник
| Якщо ви плануєте купити бітумну черепицю https://pandah.com.ua/catalog/bitumna-cherepycya я б радив почати з вибору виробника. Я сам нещодавно замовляв покрівлю від "Пан Дах". Вони пропонують великий асортимент, і ціни в них адекватні. Коли я замовляв, менеджер був дуже корисним, підказав, які кольори та форми підійдуть для мого дому. Я встигла відзначити, що бітумна черепиця має гарну звукоізоляцію — під час дощу було набагато тихіше, ніж на старій черепиці. Вона також стійка до ультрафіолету, тому ви можете бути впевненими, що з часом колір не вигорить. Для монтажу нам допомагали професіонали, і це дійсно було правильне рішення. Вони знали, як правильно підготувати підставу, щоб уникнути протікання. Не забувайте, що якісний матеріал — це запорука довговічності, тож я б радив не економити на цьому.
|
|
| |