Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
МРТ шийного відділу хребта: коли і чому варто пройти дослідж
iri431851Дата: Воскресенье, 13.10.2024, 20:50 | Сообщение # 1
Сержант
Награды: 0
Хочу обговорити тему магнітно-резонансної томографії (МРТ), а саме – дослідження шийного відділу хребта. Не знаю, чи варто мені проходити це обстеження. Мене турбують часті головні болі, іноді відчуваю оніміння в руках, і я почав замислюватися, чи не пов'язано це з проблемами в шиї. Я чув, що МРТ є дуже інформативним методом, але цікаво, як саме воно працює і чи дійсно варто витрачати на це час та гроші. Чи є у когось досвід проходження МРТ шийного відділу хребта у Києві? Які показання до цього обстеження? Чи можна його проходити без направлення лікаря? Які можуть бути протипоказання? Я читав, що МРТ абсолютно безпечна процедура, але чи може бути щось, що завадить її проведенню?

vlad0211vДата: Воскресенье, 13.10.2024, 21:15 | Сообщение # 2
Рядовой
Награды: 0
У мене були схожі симптоми, як у тебе: головні болі і оніміння в руках. Я звернувся до лікаря, який порекомендував пройти мрт шийного відділу хребта київ, оскільки воно дозволяє отримати детальну інформацію про стан внутрішніх структур, включаючи хребет. МРТ шийного відділу хребта у Києві можна пройти без направлення, але я б все ж таки радив проконсультуватися з лікарем перед цим. Щодо протипоказань, то їх не так багато, але важливо знати, що наявність металевих елементів в організмі може стати перешкодою для проведення дослідження. Наприклад, якщо у тебе є кардіостимулятор чи імпланти, то краще спочатку проконсультуватися з лікарем.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
Статистика
Пoльзoвaтели,пoceтившие caйт ceгoдня:
shit, sashasymon, Elena1985, bodfinn666, bohdanpochaievetskb202, makarromanenko28
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2025 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь