Я хочу купити iPhone XS Б/У
|
|
linalineva7 | Дата: Вторник, 04.04.2023, 12:34 | Сообщение # 1 |
Рядовой
| Я хочу купити iPhone XS Б/У, але не знаю, де найкраще це зробити. Можливо, у когось є досвід, які сайти чи магазини надійні та мають хороші ціни? Дякую!
|
|
| |
kykanasliva | Дата: Вторник, 04.04.2023, 12:36 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Я б радив звернутись до пункту продажу Техно Їжак. Це великий і досвідчений магазин з власним сервісним центром, який забезпечує якісну перевірку вживаних пристроїв перед продажем. Також тут є широкий асортимент вживаних пристроїв з різними характеристиками та цінами. Відмінним бонусом є можливість розстрочки без переплат.
|
|
| |
lermontovlermik | Дата: Вторник, 04.04.2023, 12:38 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| За попередньою рекомендацією поінформувавши про Техно Їжак https://ti.ua я не могу не додати свій відгук. Справді, цей магазин вражає своєю професійністю та відповідальністю - продавці з радістю діляться досвідом та допомагають обрати найкращий варіант. Я звернувся саме до цього магазину за своїм iPhone XS Б/У та залишився задоволений. Продавці провели детальний огляд та тестування пристрою, надали гарантію та допомогли налаштувати нове пристрій зі старим Apple ID. Крім того, в Техно Їжак є можливість купити iPhone XS Б/У за привабливою ціною та обміняти свій старий смартфон на знижку. Я рекомендую цей магазин як довірчого та надійного партнера при виборі Б/У пристроїв!
|
|
| |