Меню сайта
Хостинг от AGAVA

Книги,
игры, игрушки, CD

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yarinka  
Хочу кинути палити
fionafilonoДата: Четверг, 16.02.2023, 22:13 | Сообщение # 1
Подполковник
Награды: 0
Хочу кинути палити, сподіваюся що електронна сигарета мені допоможе. Підкажіть як вибрати даний пристрій, зупинитися на одноразових моделях або купувати Вейп, Айкос, Джул або під систему? Що краще і безпечніше?

ufimovaaneckaДата: Четверг, 16.02.2023, 22:16 | Сообщение # 2
Лейтенант
Намір у вас хороший, але ось незрозуміло як Вам допоможе в цьому електронна сигарета? Зараз це дуже популярні пристрої, але теж дуже шкідливі для здоров'я людини, як і тютюнові сигарети

simaveronaДата: Четверг, 16.02.2023, 22:21 | Сообщение # 3
Сержант
Ви можете почати з одноразових електронок, вони не дорогі за ціною і прості у використанні, не вимагають підзарядки, а замість акумулятора у сигарети батарейка. Ви покористуєтеся якийсь час і вирішите чи зручно вам її використовувати або ж купите багаторазову модель

lusalusivДата: Четверг, 16.02.2023, 22:24 | Сообщение # 4
Рядовой
Можна звичайно почати використовувати одноразову електронну сигарету, але це мені здається, не зовсім економічно вигідно, адже вона дозволяє зробити близько 200 затяжок, в залежності від того як часто до неї прикладатися.А після її ресурс закінчується і дозаправити не можна. Зазвичай її вистачає на 3-4 дні. Тому краще використовувати багаторазові моделі. Наприклад класний варіант це електронна сигарета Джул, вона компактна, зручна, замість бака з рідиною використовуються спеціальні картриджі. Подивіться моделі і замовте джул з доставкою на сайті Вейп Шоп

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Приветствую Вас Гость

Друзья сайта
  Copyright salfetka.at.ua © 2008-2026 Rambler's Top100
Сайт управляется системой uCoz
Главная страница Каталог файлов Каталог статей Перейти на форум Обратная связь