Де краще купувати корм для котів та кошенят?
|
|
eviktor463 | Дата: Четверг, 01.12.2022, 15:23 | Сообщение # 1 |
Сержант
| Доброго всім дня. Близько пів року тому моя кішка привела чудових кошенят. Хочу купити їм корму. Але не знаю куди мені звернутися. А де купуєте ви? Порадьте мені надійний зоомагазин.
|
|
| |
rostikgrin1989 | Дата: Четверг, 01.12.2022, 15:26 | Сообщение # 2 |
Сержант
| Доброго дня і вам. Моя кицька навесні теж привела кошенят. Зараз, коли вони підросли, я купую їм корм. Можу вам порадити чудовий інтернет-магазин зоотоварів куди варто звернутися.
|
|
| |
eviktor463 | Дата: Четверг, 01.12.2022, 15:34 | Сообщение # 3 |
Сержант
| Я декілька днів тому був в одному зоомагазині. Але через маленький вибір і високі ціни, купувати не став нічого. А де купуєте ви? Куди мені звернутися? І який корм для кицьки та кошенят порадите?
|
|
| |
rostikgrin1989 | Дата: Четверг, 01.12.2022, 15:41 | Сообщение # 4 |
Сержант
| Раджу вам купувати Корм для котів та кошенят https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/korm-dlya-kotv/ тут. це мій улюблений магазин зоотоварів. Тут завжди великий вибір, доступні ціні и висока якість товарів. Можу вам запропонувати декілька варіантів: - Для кішки вологий корм Brit Care Cat pouch. Це відмінний корм перміум класу для дорослих кішок. Він має всі необхідні вітаміни які необхідні для її здоров'я. - Для кошенят вологий корм Brit Premium Cat Chicken Chunks for Kitten pouch. Він такоє має в собі всі вітаміні, які сприяють здоровому росту кошенят. На сайті магазину є інші чудові варіанти. Вам сподобається.
|
|
| |
ira190184 | Дата: Пятница, 09.12.2022, 12:28 | Сообщение # 5 |
Подполковник
| Я останнім часом перейшла на advance корм для котів Це якісний сухий корм, який можна підібрати для будь-якої породи і віку котів. Замовлення роблю через інтернет і швидко отримую, що також дуже зручно.
|
|
| |