|
Рабочие ботинки
|
|
| tania21kalinichenko | Дата: Среда, 20.10.2021, 14:51 | Сообщение # 1 |
|
Генерал-майор
| Супругу нужны по работе демисезонные ботинки с металлической защитой на носке. Нигде ничего подходящего не можем найти. В магазинах нашего города вообще ничего подобного и в помине нет, а онлайн даже не знаю и к тому же не умею искать. Посоветуйте, очень прошу, магазин со спецобувью.
|
| |
| |
| tanakalinicenko70 | Дата: Четверг, 21.10.2021, 10:39 | Сообщение # 2 |
|
Полковник
| Мой брат постоянно покупает себе рабочую обувь в магазине специализированной одежды и обуви https://siz.ua/botinki . Я уверена, что там и нужные вам ботинки с защитой носка точно найдутся. Выбор в магазине шикарнейший, а цены намного ниже, чем в других магазинах. Рекомендую!
|
| |
| |
| kseniademenko0 | Дата: Пятница, 09.08.2024, 12:51 | Сообщение # 3 |
|
Рядовой
| Привіт усім!Хочу поділитися чому так важливо обирати якісне взуття для роботи TALAN. Робоче взуття не лише забезпечує комфорт протягом тривалого дня, але і виконує важливу роль у захисті від травм. Ось кілька причин, чому воно настільки важливе:- Захист від травм: Добре підібране робоче взуття захищає ноги від механічних пошкоджень, таких як удари, порізи і проколи.
- Покращення комфорту: Якісне взуття з відповідною амортизацією та підтримкою знижує навантаження на ноги і спину, що особливо важливо при тривалому стоянні або ходьбі.
- Стійкість до умов середовища: Взуття має бути стійким до різних умов роботи, таких як вологість, хімічні речовини або високі температури.
- Профілактика захворювань: Неправильно підібране взуття може призвести до розвитку захворювань стоп і суглобів, таких як плоскостопість або підошовний фасціт
|
| |
| |
| bkovalenko2102 | Дата: Вторник, 13.08.2024, 12:35 | Сообщение # 4 |
|
Рядовой
| Мені теж такі потрібні
|
| |
| |