| anna_lee | Дата: Пятница, 22.05.2026, 20:07 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
| Доброго дня! Хочу поділитися своїм досвідом звернення до сервісного центру «РемБитТех» https://remont-stiralnyh-mashin.com.ua/ua/htz.html який займається ремонтом пральних машин у районі ХТЗ. Зламалася пральна машина – перестала зливати воду і видавала дивні шуми під час роботи. Звернулася до майстрів цього сервісу за рекомендацією знайомих. Дуже сподобалося, що оператор швидко прийняв заявку і вже того ж дня майстер зміг приїхати на виклик. Діагностику провели на місці, пояснили причину несправності зрозумілою мовою, без зайвих технічних складнощів. Потрібну деталь замінили одразу, без довгого очікування. Весь ремонт зайняв приблизно годину. Окремо хочу відзначити ввічливість майстра та акуратність у роботі — після ремонту залишилося чисто, нічого не пошкодили. Після ремонту пральна машина працює як нова, без шумів і збоїв. Ціни цілком адекватні, без прихованих доплат, все обговорюється заздалегідь. Можу сміливо рекомендувати «РемБитТех» тим, хто шукає швидкий та надійний ремонт пральних машин на ХТЗ.
|
| |
| |