| exuhecefek80 | Дата: Среда, 15.04.2026, 08:57 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
| Дівчата, підкажіть, чи хтось звертався до фахівців з приводу інтимної пластики або апаратного відновлення після пологів? Відчуваю певний дискомфорт, і хочеться повернути все «як було» до народження дитини. Цікавить саме професійний медичний центр у Львові з хорошим обладнанням, де до таких делікатних проблем ставляться з розумінням. Чи реально це допомагає?
|
| |
| |
| nekagaxut069 | Дата: Среда, 15.04.2026, 09:06 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
| Насправді, це зараз дуже популярний напрямок, і соромитися тут абсолютно нічого — наше здоров’я та впевненість понад усе. Я сама проходила курс відновлення в Lviv Medical Center. У них дуже сильний підхід: спочатку детальна консультація, а потім підбирають метод індивідуально. До речі, якщо вас цікавить, де проводиться сучасна естетична гінекологія платно, то раджу заглянути до них на сайт, там є детальний перелік усіх процедур. Результатом я задоволена на всі сто — зникло відчуття сухості та дискомфорту, та й в інтимному житті все стало набагато яскравіше. Найголовніше, що лікарі там дуже тактовні, не створюють жодної незручності. Процедури проходять швидко і практично безболісно. Дуже рекомендую не терпіти, а зайнятися цим питанням, якість життя реально змінюється на краще!
|
| |
| |