| mariiashevchenko09 | Дата: Понедельник, 16.02.2026, 13:13 | Сообщение # 1 |
|
Сержант
| Привіт Хлопці, дівчата, хто працює з Kommo CRM? Розкажіть свої враження. Зараз обираємо систему для відділу продажів, колишня вже не тягне. Знайшла інформацію, що Коммо СРМ – це той самий аналог amo-crm, але з оновленнями. Чи є підводні камені? Чи легко навчити персонал? Дякую!
|
| |
| |
| antonpovichenko | Дата: Понедельник, 16.02.2026, 13:38 | Сообщение # 2 |
|
Сержант
| mariiashevchenko09, привіт! Працюю з Kommo вже більше року, можу дати зворотний зв'язок. Система реально топ. Якщо коротко, то це найкращий аналог amo-crm на нашому ринку зараз.
По-перше, вона зроблена зручно для користувача. Інтерфейс інтуїтивний, мої менеджери розібралися за кілька днів. По-друге, функціонал широкий: воронки продажів, інтеграція з усіма месенджерами, автоматизація завдань, звіти. Усе, що треба для роботи. Сам сайт https://kommo.com.ua/ дуже інформативний, там є калькулятор вартості. Ми зверталися по впровадження до їхніх партнерів – усе зробили швидко і якісно. Окремий плюс за техпідтримку: якщо виникають питання, вирішують оперативно.
Тож моя рекомендація – беріть Kommo CRM, не пошкодуєте. І головне – не затягуйте з автоматизацією, це реально економить купу часу і грошей.
|
| |
| |