| shit | Дата: Суббота, 03.01.2026, 10:20 | Сообщение # 1 |
|
Подполковник
| Хочу трохи поліпшити фізичну форму вдома, але квартира дуже маленька, підлогу займати не можна. Дивлюсь на компактні тренажери типу «степер» або еліптичні тренажери, які можна складати після вправ. Чи вони дійсно ефективні для кардіо? Чи не розвалються через місяць активного використання? І чи важливо, щоб були датчики пульсу або зв'язок з додатком?
|
| |
| |
| elektroman | Дата: Суббота, 03.01.2026, 10:49 | Сообщение # 2 |
|
Майор
| Для маленької квартири ідеально підходить складаний еліптичний тренажер (орбітрек) або міні-степер. Головна перевага еліптика – він навантажує більше груп м'язів і менше навантажує суглоби, ніж степер. Щодо довговічності – дивись на максимальне навантаження, яке вказує виробник (бери з запасом), і на відгуки про якість збірки. Датчики пульсу на ручках часто неточні, краще окремий нагрудний датчик. Я купував компактний еліптик, який ставить під ліжко. Знайшов його на https://ukraine-topsales.com у відповідній категорії. Він не займає місце, зібраний міцно (я важи 85 кг), і дійсно дає хороше навантаження. Займаюся 4 рази на тиждень по 30 хвилин, результат на талії помітний.
|
| |
| |