|
Що робити, якщо товар на границі затримали?
|
|
| serhiikovalski6929 | Дата: Среда, 08.10.2025, 22:06 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
| Хлопці, може хтось стикався — митниця затримала товар, бо “потрібна додаткова перевірка”. Уже тиждень висить без руху. Дзвоню — кажуть чекати. Та в мене ж товар не стоїть у вакуумі, замовники нервують. Хоч би сказали конкретно, що їм треба, а то мовчать, ніби я екстрасенс. Думаю, може то стандартна процедура, але якось дивно — раніше проходило за день-два.
|
| |
| |
| viktorkoroviak | Дата: Среда, 08.10.2025, 22:07 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
| Було щось схоже. В мене затримали контейнер через “підозру в невідповідності коду”. Папери подавав як завжди, а вони вирішили, що товар треба “перекласифікувати”. Простояв майже три тижні, поки не підключив юриста. І, чесно, сам би не розібрався — там такі нюанси, що без досвіду навіть не зрозумієш, де саме тебе підловили. Найгірше, що митниця не поспішає пояснювати.
|
| |
| |
| yuriy_hrynevsky | Дата: Среда, 08.10.2025, 22:11 | Сообщение # 3 |
|
Рядовой
| Такі ситуації зараз не рідкість — митниця часто перестраховується. Головне не панікувати й не підписувати нічого поспіхом. Якщо бачите, що тягнеться без причини або вимагають дивні документи — варто залучити фахівця. Я колись натрапив на толкових хлопців із Lawrange, у них якраз є https://lawrange.net/uk....poslugi Вони допомагають саме в таких випадках — перевіряють документи, готують відповіді, можуть підключитися до спілкування з митницею. Після того мій вантаж “чудом” розблокували за два дні.
|
| |
| |
| viktorkoroviak | Дата: Среда, 08.10.2025, 22:17 | Сообщение # 4 |
|
Рядовой
| О, дякую, збережу. Бо в нас бюрократія — це як лотерея: або пощастить, або застрягнеш на тиждень. Добре мати когось, хто реально розуміє ці процедури
|
| |
| |